Szállítási információk

Szállítás: 

  • Személyes átvétel üzletünkben: Díjmentes

GLS

  • Futárszolgálattal vagy GLS csomagpontba szállítás: 2 500 Ft.
  • Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke elérte a 50 000 Ft -ot, akkor rendelését díjmentesen szállítjuk ki.

GLS futárszolgálat

A kiszállítás napjának reggelén Ön e-mailben értesítést kap a futárszolgálattól, mely tartalmazza a csomagszámot, a futár közvetlen telefonos elérhetőségét, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65) és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailben értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban.

FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁK

  • FOXPOST csomagpontba szállítás: 1 190 Ft.

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod.

A szállítási idő munkanapokon 14:00-ig beérkezett és raktárkészleten lévő termékek esetén 3-7 munkanap. 

Rendelhető, külső raktáron lévő termékek esetén, minden esetben felvesszük önnel a kapcsolatot a pontos szállítási idő egyeztetése végett.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a MADBIKE Kft-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.