THULE kerékpárszállító bérlés

Thule 926 VeloCompact kerékpárszállító bérlés

 

A Thule 926 VeloCompact típusú vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egy könnyűsúlyú, összecsukható és állítható kerékpárszállító rendszer, amelyet a svéd Thule cég gyárt.

A Thule 926 VeloCompact kerékpártartó 3 kerékpár szállítására alkalmas. A kerékpárok rögzítését kampókkal és hevederekkel tudod megoldani, amelyek maximális biztonságosan tartják a bicikliket a szállítás során. A tartókarok állíthatod is, így különböző méretű és típusú kerékpárokhoz is alkalmazhatóak. Felszerelése egyszerű és gyors, az eredmény biztonságos. A Thule 926 VeloCompact kerékpártartó az autós szabályoknak megfelelően rendelkezik világítással is, valamint biztonsági zárral. 

Termékjellemzők

Szállítható kerékpárok száma 3 normál kerékpár
Szállítható kerékpárok száma 3 + 1 normál kerékpár + adapterrel
Szállítható kerékpárok száma 2 e-bike, max 25kg/kerékpár
Terhelhetőség (kg) 60
Felszerelési hely Vonóhorogra
1db kerékpár max. súlya (kg) 25
Befoglaló méretek (H x SZ x M cm) 74 x 126 x 80
Összehajtott méretek (H x SZ x M cm) 74 x 103 x 35
Súly (kg) 18,90
Kerek kerékpárváz méret (mm) 20-80

Kerékpárszállító kölcsönzési díjak
 Vonóhorgos szállító 
 3 kerékpárhoz (Thule 926)
 Időtartam
5 000 Ft 1 nap
12.900 Ft Hétvégi bérlet
23.900 Ft Heti bérlet

Kölcsönzési szabályzat

Sporteszköz kölcsönzés szabályzat

Bérlő hozzájárul személyes adatainak bérbeadó által történő kezeléséhez. Bérbeadó a bérlőnek használatába adja a kölcsönzési lapon megnevezett felszereléseket a szerződésben rögzített időtartamra. A felszereléseket rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, a bérlő által megadott paramétereknek megfelelő beállítással adja át a bérlőnek. A beállításokról, illetve annak korrigálási módjáról elszállításkor az ügyfélnek kötelessége meggyőződni, ennek elmulasztásából származó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A bérlő teljes felelősséggel tartozik a felszerelésekért, ezért bármilyen kárt, legyen az szándékos, vagy gondatlan károkozás következménye, azt teljes egészében köteles megtéríteni! A bérleti díj a megjelölt elvitel és vissza hozatal között eltelt időre a termék foglalására szolgál, így az el nem szállított, de le nem mondott, vagy az elszállított, de nem használt vagy előbb visszahozott termékre is meg kell fizetni, mivel az a bérlőnek van fenntartva. Bérlő a szerződés aláírásával hozzájárul és elfogadja a jelen szerződésben foglalt valamennyi feltételt. 

BÉRELNI SZERETNÉK!